İçeriğe geç

Lamine porselen kaplama

diş kaplama, diş tedavi

Lamina porselen kaplama diş yüzeyindeki bozuklukların giderilmesinde kullanılır. Bu işlemle diş boyutları eşitlenir, varsa aradaki boşluklar kapanır. Lamina kaplama özellikle doğal diş rengine uyum sağlayabilmesi için tercih ediliyor. özel porselen diş fiyatları TDB tarafından işleminizin çeşitlerine göre farklılık göstermektedir. Mesela tek diş lamina porselen kaplama fiyatı Nisan 2021 için 1730 TL’dir.

Porselen Diş İstanbul fırsatlar ve hizmetlerimiz

Biz klinik olarak İstanbul’un başta Şişli, Mecidiyeköy ve Beşiktaş semtleri olmak üzere tamamına hizmet vermekteyiz. Çürük, kırık ve sararma gibi kaygı verici sorunları olan hastaları tedavi ediyoruz. Kaplama tedavisi yapılacak dişin durumuna göre porselen, zirkonyum ve lamina kaplama yapıyoruz. Bu hizmetleri alanında uzman hekimlerimiz ile konforlu klinik ortamımızda sizlere veriyoruz.

Sorununuzu belirledikten sonra sizlere uygun tedavi planını oluşturuyoruz. Üstelik bunu yapabilmek için bize başvurduğunuz ilk muayeneyi sizlere ücretsiz hediye ediyoruz! Yalnızca gülüşünüzle fark yaratmayı değil, ağız sağlığınızı da üst düzeye kavuşturmayı amaçlıyoruz. Çünkü biliyoruz ki, ağız ve diş sağlığı mükemmel gülüşe ulaşmakla bitmiyor. Her türlü konuda büyük bir hassasiyetle sizlerin yanındayız!

Popüler Uygulamamız Lamine Kaplama

Lamine porselen kaplama küçük bir müdahaleyle sizleri kısa sürede sağlıklı ve güzel bir gülüş sahibi yapar. Bundan dolayı da kliniklerimizde çok tercih edilen bir uygulama haline geldi. Diş üzerinde ya hiç değişiklik yapılmaz ya da çok az bir müdahale gerektirir. Bu tedaviyi büyük bir dikkatle hastalarımız ile birlikte planlıyoruz. İstediğiniz görüntüye kavuşmanıza yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz.